ནེ་རྡར་ལན་ཌི་བོད་རིགས་ཚོགས་པ།

Tibetaanse Gemeenschap Nederland

Tibetan Community Netherlands

Hoe te helpen

Donaties

Met uw bijdrage kan de Tibetaanse gemeenschap haar droom verwezenlijken om de Tibetaanse cultuur, religie, tradities en taal in Nederland te bevorderen en te behouden voor toekomstige generaties. Niet alleen voor ons als Tibetanen. Onze unieke Tibetaanse cultuur van mededogen en wijsheid heeft ook prachtige waarden te bieden aan de Nederlandse samenleving. Help ons deze brug tussen culturen te worden door de oprichting van een Tibetaans Cultureel Centrum.

Schenken met belastingvoordeel

Een groot deel van uw bijdrage aan de Tibetaanse gemeenschap kunt u terugontvangen via de belasting, als u uw bijdrage vastlegt als periodieke schenking. Wij zijn zeer dankbaar dat we bij een periodieke schenking voor langere tijd op uw steun mogen rekenen. Dat geeft ons meer zekerheid om onze inspanningen in de toekomst voort te zetten.

Grote giften

Met ruimharige donaties kan de Tibetaanse gemeenschap meer doen en onze missie sneller realiseren. Op dit moment zijn onze inspanningen gericht op het oprichten van een Tibetaans Cultureel Centrum in Nederland. We zouden grote giften van harte verwelkomen om ons te helpen deze droom te verwezenlijken.

Wordt een actieve vriend

Financiële bijdragen zijn niet de enige manier waarop u ons zou kunnen helpen. Als u gemotiveerd bent om als vrijwilliger bij te dragen, om speciale vaardigheden en/of een relevant netwerk te delen of op andere manieren wilt helpen, neemt u dan alstublieft contact met ons op. We onderzoeken graag hoe u onze gemeenschap en projecten kunt versterken.

Share This